Páramentesítő szett 12,2 X 21,35 X 7 M-ES PROFI MINŐSÉGŰ RAKTÁRSÁTORHOZ
Páramentesítő szett 12,2 X 21,35 X 7 M-ES PROFI MINŐSÉGŰ RAKTÁRSÁTORHOZ
Čistá cena: 1 101 575 Ft
Hrubá cena: 1 399 000 Ft

Páramentesítő szett 12,2 X 21,35 X 7 M-ES PROFI MINŐSÉGŰ RAKTÁRSÁTORHOZ

A páramentesítő szett előnyei által szárazabb árut is tárolhatunk a raktársátorban, illetve akár rendezvények alkalmával a sátorban tartózkodókat is védi a két ponyva között kialakuló légréteg.

 

Anyaga: 420 g/m2 es PVC,
Rögzítése: A vázszerkezet belső feléhez rögzítjük spaniferrel.

Čistá cena: 1 101 575 Ft
Hrubá cena: 1 399 000 Ft
Podrobnosti

Miért hasznos a páramentesítő szett?

 

A két ponyva között létrejövő légréteg hőszigetelő hatása azért fontos, mert a levegő egy jó hőszigetelő. Amikor két ponyva között van egy kis tér, a levegő ott nem tud olyan könnyen áramolni, ezáltal megtartja a meleget, vagy a hűvöst attól függően, hogy milyen körülmények között van használva a sátor.

 

A hőszigetelés nagyon fontos a sátorokban, mert segít fenntartani a kívánt hőmérsékletet belül, így a sátorban tartózkodók kényelmét. Például, ha hideg van kint, akkor a belső légréteg hőszigetelése segíti a meleget bent tartani, és így kevesebb fűtésre van szükség. Ugyanez fordítva is igaz: ha meleg van kint, akkor a belső légréteg hőszigetelése segíti a hűvös levegőt bent tartani, ami csökkenti a szükséges hűtési igényeket.

 

Ami a pára csapódását illeti, amikor a belső levegő hőmérséklete és a külső levegő hőmérséklete között nagy a különbség, akkor könnyen kialakulhat páralecsapódás a sátor belsejében. Amikor a meleg, nedves levegő a hideg felületekkel érintkezik, például a ponyvával, akkor a levegőben lévő pára kicsapódik, ami cseppfolyós formában megjelenhet a sátor belsejében. Azonban a két ponyva közötti légréteg hőszigetelése segít csökkenteni ezt a jelenséget. Mivel a belső ponyva hőszigetelő rétegként működik, ezért a külső ponyva hideg felülete nem lesz olyan hideg, mint egy közvetlenül a belső légtérrel érintkező felület. Ezáltal csökkentve a páralecsapódás kockázatát a belső felületeken. A kevesebb páralecsapódás pedig azt jelenti, hogy kevesebb nedvesség lesz a sátor belsejében, ami pedig csökkenti a belső csöpögés lehetőségét.

 

Összességében, a két ponyva közötti légréteg nemcsak hőszigetelő rétegként működik, hanem segít csökkenteni a belső páralecsapódást is, ami megakadályozza a belső csöpögést, így biztosítva a kényelmes és száraz környezetet a sátorban tartózkodók számára.

 

Technikai jellemzők:

Rögzítés: A páramentesítő szettet spaniferrel rögzítjük a vázszerkezet belső feléhez.

Anyaga: 420 g/m2 es PVC

 

Bármilyen kérdés esetén kérjük forduljon bizalommal kollégáinkhoz:

                Telefon: +3630/305-9383

                   Email: info@satorker.hu

Údajov
EAN číslo
Sk-2404
Hmotnosť
150 kg/db
Doplnkové výrobky